A floridai rendőrség egy autós üldözést követően fogta el annak a floridai gyorsétteremnek a tulajdonosát, aki hónapokon, de egyesek szerint éveken át drogelosztónak használta a hot-dog specialitásokat kínáló üzletét - számolt be a FOX NEWS hírcsatorna.

Mint arról a tudósításban beszámoltak, volt bőven specialitás a gyorsétterem nem hivatalos étlapján. Volt a kínálatban kokain, marihuána, kanabisz, THC, fentanil, extasy, oxikodon, hidrokodon, adderall, de még Xanax is, ha valakinek épp csak arra volt szüksége.  A múlt heti rajtaütéses akciót egy több hónapos megfigyelés, komoly nyomozó munka előzte meg. Az olasz gyorsétterem tulajdonosát munkába érkezése, nyitás előtt próbálták meg elfogni a rendőrök, de amikor Louis Younglove észrevette, hogy túl sok a rendőrkocsi a környéken, visszaült a droggal megpakolt autójába, és menekülőre fogta. A rendőrök természetesen azonnal üldözőbe vették, nem is jutott túl messzire. Pár utcányira odébb ugyanis belerohant egy járőrkocsiba, amely a szemközti utcából érkezett, és keresztbefordult az olasz férfi autója előtt. 

A balesetben komolyabb személyi sérülés nem történt, és hamar kattant is a bilincs Younglove csuklóján. A rendőrök először a marhahús-  és hot-dog specialitásokat kínáló Pompano Beach gyorséttermet kutatták át.  Közel egy tucat különböző drogot találtak nagy mennyiségben az igazgató irodájában, és a raktárban is. Sőt, az egyik fiókból 18 ezer dollárnyi (5 és fél millió forint) készpénz is előkerült.

Na, hát erre mondogatták korábban a környékbeliek, hogy a Pombano étteremnek valóban sokféle titkos menüje is van - írta az üggyel kapcsolatos bejegyzésében a közösségi oldalán a Browardi Seriffi Hivatal. Hozzátették, hogy az elfogás után nem sokkal Louis Younglove házát is átkutatták, ahol szintén milliós nagyságrendben találtak különféle kábítószereket, és legalább 500 ezer dollár (közel 150 millió forint) készpénzt is.