Gyilkosággal vádolnak egy 20 éves férfit Coloradóban, aki a rendőrök szerint agyonverte a 18 éves exbarátnőjét.

Gyilkosággal vádolnak egy 20 éves férfit, aki a rendőrség szerint agyonverte a 18 éves exbarátnőjét egy parkolóban a coloradói Fort Collinsban - írja a Fox News.

A cikk szerint Danielle Hopton február 6-án együtt volt a barátaival és Stephen McNeillel, az egykori szerelmes pár később elsétált a parkoló felé, hogy beszélgessenek. A rendőrök szerint a férfi ekkor támadt rá a 18 éves lányra. 

McNeilt másnap letartóztatták és többek között gyilkossággal, családon belüli erőszakkal, illetve a távolságtartási végzés megsértésével vádolják.Később a hatóságok letartóztaták a férfi egyik barátját is, aki szintén jelen volt a lány halálának estéjén. Őt a rendőrség többek között bűnsegédlettel vádolja, a férfi azonban az ellene szóló bizonyítékok ellenére azt állítja, nem tud a lány halálának körülményeiről.

A 18 éves Danielle Hopton nekrológjában azt írják, hogy a lány egy kedves, gondoskodó fiatal nő volt. A lány önkéneteskedett egy állatmenhelyen, szabadidejében pedig az apjának segített vakvezető kutyák kiképzésében.