Illegális kártyapartin ütöttek rajta a rendőrök Miskolcon, miközben egy férfit kerestek, aki nőknek adta ki a szobáit, hogy prostituáltként dolgozhassanak.

Kedden egy miskolci házban tartottak ellenőrzést a rendőrség egy összehangolt akcióban.

A rendőrök a lakásban három nőt igazoltattak, ők elmondták, hogy egy-egy szobát bérelnek, ahol prostituáltként dolgoznak. A szobákat egy férfitól bérelték. A rendőrök azonosították a férfit, majd bejelentett lakcíméhez mentek, hogy elfogják. A lakásban éppen illegális kártyaparti folyt.

A rendőrök a tiltott szerencsejátékhoz szükséges bankjegyszámológépet, illetve kábítószergyanús anyagokat foglaltak le, és tizenöt embert állítottak elő.

Tizenkét embert tanúként, míg két férfit és egy nőt gyanúsítottként hallgattak ki. Egy 27 éves nőt és egy 25 éves férfit kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

Az eljárás során a nyomozók egy 28 éves férfit őrizetbe is vettek, őt prostitúció elősegítésével, kábítószer birtoklásával, valamint tiltott szerencsejáték szervezésével gyanúsítják, és javasolták a letartóztatását. A bíróság pénteken elrendelte a letartóztatását.