A megrendelő, Oliver McManus a HelloFreshUK ételfutár cég Twitter-oldalán tette fel a kérdést a vállalatnak, hogy mivel tudják megmagyarázni, hogy valakinek a palackozott vizeletét szállították ki neki ételrendelésével egy időben. McManus hozzáfűzte: ha megadnak egy címet, elküldi nekik a palackot, hogy szagmintát vegyenek belőle ők is.

A közösségi oldalt elárasztották a viccelődő kommentek, például az, hogy a palack tartalma bizonyára csak almalé, de McManus biztosította őket, hogy nem az.

A HelloFreshUK cég azonnal válaszolt az oldalon, és nem győzött elnézést kérni megrendelőjüktől. A cég közismerten nem szállít innivalót, ezért feltételezik, hogy az ételfutár véletlenül kapta fel autójából a palackot, amelyet valószínűleg időmegtakarítás céljából használt, amikor könnyíteni akart magán.

McManus elmondta, hogy a legkevésbé sem szeretné, ha az eset miatt valakit elbocsátanának, azonban az incidens komoly kérdéseket vet fel a brit munkakörülményekkel kapcsolatban.

A HelloFresh közleményben jelezte, hogy teljes megdöbbenéssel fogadták a történteket, és rendkívül sajnálják, hogy egy vásárlójuk ilyen küldeményt kapott. Hozzátették, hogy azonnali belső vizsgálatot rendeltek el, és továbbra is keresik a válaszokat, hogy miként történhetett meg mindez.