Bocsánatkérésre kényszerült egy 22 éves orosz modell és influencer, aki a közösségi oldalán olyan Balin készült fotókat tett közzé, amelyeken egy elefánttal fotóztatta magát. Több olyan kép is készült, ahol a modell meztelen - számolt be az esetről a DAILY STAR .

A 22 éves Alesya Kafelnikova február elején Balin nyaralt, és az ott készült fotókat büszkén osztotta meg Instagram-oldalán, amelyet világszerte több mint félmillióan követnek.

Azonban a fotók közül nagyon sokaknál kiverték a biztosítékot, amelyeken egy hatalmas elefánttal pózol, legtöbbször lenge öltözékben.

Az orosz modell ezután kapott hideget-meleget, ugyanis Indonéziában veszélyeztett állatnak számító elefántbikán pózolt.

Aleysa ezekre a kritikákra reagálva egyik bejegyzésében azt írta: Kár, hogy az emberek ezeket a képeket vulgaritásnak látják, és nem a természet szépségének és szeretetének tekintik.

Szeretem az állatokat, és szeretem az elefántokat, és annyira szeretem Balit is. De ez egy privát fotózás volt, egyáltalán nem volt célom a helyi emberek érzelmeit megbántani. Szeretem a balinéz kultúrát, és tiszteletben tartom az indonéz szabályokat. Ezért most kérem bocsásson meg mindenki, akiket ezekkel a képekkel megbántottam, és nem azt látták bennük, amit én - írta ki egy másik bejegyzésében Alesya Kafelnikova, akinek a közösségi oldalára a közzétett fotók miatt rengeteg negatív komment érkezett.