Négy hónapja keresi már az ausztrál rendőrség Melissa Caddick üzletasszonyt, aki az után tűnt el otthonról, hogy kiderült, dollármilliókat lopott el az ügyfeleitől. Túrázók a múlt héten találtak egy bomlásnak indult emberi lábat a partra sodródva. A DNS-teszt megállapította, hogy az eltűnt nőé, de egyelőre csak találgatnak, mi történthetett vele.

Melissa Caddick tavaly novemberben tűnt el Sydney egyik előkelő negyedéből, Dover Heightsból egy nappal az után, hogy a rendőrség házkutatást tartott nála. Az asszony legalább 13 millió dollárt lopott el ügyfeleitől értékpapírokban. Több mint 60 embert verhetett át, többek között a saját családtagjait és barátait - idézte fel a BBC.

Eltűnését a férje jelentette, miután a nő az eltűnése napján kora reggel futni indult. Minden személyes holmiját hátrahagyta.

A portál szerint múlt héten túrázók jelentették, hogy egy bomlásnak indult emberi lábat és egy cipőt találtak Sydney-től 400 km-re a tengerparton. A hatóságok DNS-mintát vettek a maradványból, és kiderült, hogy az eltűnt nőé.

A nő halálának körülményeit a halottkém fogja rekonstruálni, egyelőre ugyanis rejtély, hogy mi történhetett vele. A körülményekre való tekintettel a rendőrség nem zárja ki az öngyilkosságot.

A nő holttestét még keresik.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegélyszámot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegélyszáma: 116-111.