Elképesztő történetről számolt be a Fox News. A bírósági akta szerint a 29 éves Brittany Gosney ki akarta tenni hatéves gyerekét valahol egy erdőben, de amikor a gyerek vissza akart mászni az autóba, az anya átgázolt rajta. Az eset idején az autóban ült a család két másik gyereke is. 

Többek között emberöléssel vádolják azt a nőt, aki hatéves gyerekét először csak hátra akarta hagyni, majd halálra gázolta Ohióban. A gyereket először egy erdős részen akarta hagyni az Ohio állambeli Preble megyében, majd miután elütötte, magával vitte Middletownba, később pedig az Ohio folyóhoz hajtott, ott szabadult meg a gyerektől.

A városi rendőrség részéről elmondták, hogy képzett keresőkkel próbálják előkeríteni a holttestet, azonban nincs könnyű dolguk, mert a vízállás magas és így veszélyes.

A nőt - akinek a barátja, James Hamilton segített a holttest eltüntetésében - gyilkossággal, hullagyalázással és bizonyítékok befolyásolásával vádolják. Barátját az utóbbi kettővel szintén. 

A meggyilkolt James Robert Hutchinson és 29 éves anyja a képenForrás: Middletown Division of Police

A middletowni rendőrfőnök, David Birk elmondta, hogy többet fognak tudni a bűntényről, ha megtalálják a gyerek holttesttét és a halottkém fel tudja boncolni - írja a Fox News. 

Birk azt is elmondta, hogy az eset idején a család két másik gyereke is az autóban ült, őket gyámság alá helyezték. 

A gyerek eltűnését a saját anyja jelentette múlt vasárnap reggel, azonban később beismerte a gyilkosságot, bár kevés megbánást tanúsított.