Jonny Wright 100 ezer fontot, vagyis átszámítva több mint 42 millió forintot nyert az egyik kaparós sorsjeggyel. Ez az összeg végre megoldja a koronavírus-járvány miatt az anyagi csőd szélére került csapos és családjának életét.

A csodás történetet a Metro írta meg. A portál szerint a 40 éves férfi egy Leicestershire-i kisboltban vette az egész család életét megváltoztató szelvényt a bevásárlás után maradt visszajáróból. 

A férfi azt mondta, olyan boldogan szaladt haza a nyertes szelvénnyel, akár egy kisiskolás. A család mögött nehéz év áll: a csaposnak ugyanis hosszú időre be kellett zárnia a koronavírus-járvány miatt. Még a gyerekeknek sem tudtak laptopokat venni, amikor távoktatásba küldték őket. 

"Nem lottózom rendszeresen, de aznap valamilyen késztetést éreztem arra, hogy vegyek egy szelvényt. Hazefelé mentem, amikor kapargatni kezdtem a sorsjegyet. A lábaim kocsonyásan remegni kezdtek az izgalomtól - emélkezett vissza a szerencsés férfi. 

A felesége először alig akarta elhinni a történteket, azóta már vettek egy új autót a családnak, és azt tervezik, hogy elutaznak, amint erre a járvány után lehetőségük lesz. Bíznak benne, hogy ezek után ez az év már csak jobb lehet, mint a 2020-as volt.