Villanyoszlopra mászott egy 17 éves fiú Angliában - megrázta az áram, megállt a szíve

áramütés angliában
A tragikus baleset szombat este ennek az útnak a mentén történt a lancashire-i Euxtonban.
Vágólapra másolva!
Szomabaton kora este áramütésbe halt bele egy középiskolás fiú az angliai Lancashire megyében - számolt be a tragikus esetről a METRO brit hírportál.
Vágólapra másolva!

Egyelőre csak annyit lehet tudni a tragikus balesetről, hogy

a 17 éves fiú kirándulni volt a barátaival, amikor felmásztak egy magas feszültségű villanyvezeték tartóállványára.

A fiú, akinek a személyazonosságát a rendőrség nem közölte, állítólag túl közel merészkedett a vezetékekhez, amikor megrázta az áram. A tinédzser, és a közelében lévő két társa is lezuhant a fém oszlopról. A másik két fiatal nem sérült meg komolyabban, így egyiküknek sikerült értesítenie a mentőket.

Azonban mire azok a helyszínre értek, a fiú már halott volt, szakértők szerint a magas feszültségű áram azonnal végezhetett vele.

A tragikus baleset szombat este ennek az útnak a mentén történt a lancashire-i Euxtonban Forrás: Google Maps

"A mentőket este hat óra körül riasztották, aki a történteket jelezték a tűzoltóknak és a rendőrségnek is. Sajnos a fiatalember életét már nem lehetett megmenteni, bár a mentőorvos próbálkozott az újraélesztéssel, de nem járt sikerrel.

- nyilatkozta John McNamara, a lancashire-i rendőrség ügyeletes tisztje, aki hozzátette, hogy várják olyan szemtanúk jelentkezését, akik bármilyen plusz információval tudnak szolgálni az eset kapcsán.