A kezdeti szóváltás hatalmas verekedéssé fajult a múlt hétvégén, szombat délelőtt az egyik arizonai bevásárlóközpont drogériájában - számolt be a történtekről a FOX NEWS.

A női pankrátorokat is megszégyenítő, az üzlet biztonsági kamerája által készített felvétel vasárnap este került fel az internetre, amelyet eddig már mintegy 200 ezren tekintettek meg. A videón az látszik, hogy egy középkorú nőt megpróbál először egy, majd két eladónő leteperni a földre, majd beindul a csetepaté. Több női és férfi alkalmazott is próbál közbelépni, végül már féltucatnyian hevernek a földön, rúg-kapál mindenki.

Mint kiderült, a verekedés valójában azzal kezdődött, hogy két sorban álló nő szólalkozott össze. 

Az egyik szóvá tette, hogy túl közel áll hozzá a másik, és nem viseli rendesen a maszkot. 

Állítólag ekkor indult meg a dulakodás. A kamerafelvételen az látszik, hogy ekkor próbál közbelépni az egyik, majd a másik eladónő, akik a bedühödött vásárlóval együtt a földön végzik, miközben tépik, marják, rúgják egymást.  Újabb eladói erősítés érkezik, köztük férfi kollégák is, de nekik is időbe telt, mire a középkorú nőt sikerült kitessékelniük az üzletből.

Az áruház szóvivője később közölte, hogy a biztonsági kamerafelvételeken látottak alapján tettlegesség és garázdaság miatt feljelentést tettek az ismeretlen nők ellen a rendőrségen,  amely vizsgálatot, azaz nyomozást indított az ügyben.