Hatalmas bozótvágót talált egy bokorban egy skót kisfiú

Vágólapra másolva!
Egy hatéves kisfiú játszás közben az egyik bokorban egy hatalmas bozótvágó késre bukkant a múlt hétvégén - számolt be a MIRROR brit hírportál.
Vágólapra másolva!

Szombat délután Edinburghban Diana Meacock úgy döntött, hogy elviszi játszani hatéves kisfiát a közeli játszótérre. Útközben azonban az egyik kisboltnál megálltak, hogy a nő valami nassolni valót vegyen. Miközben mindössze pár percig volt odabent, a kisfia Ollie kiosont az üzletből. Az anya azonnal a keresésére indúlt. Amikor kijött a közértből, az ijedtségtől szinte földbe gyökeredzett a lába - mesélte a 25 éves anya az Edinburgh Live portál munkatársának.

- nyilatkozta Diana.

"Először hirtelen bennem is meghűlt a vér, majd amikor feleszméltem, azonnal hívtam a rendőrséget, ahol azt mondták, ne érjek hozzá puszta kézzel, csomagoljam be a bozótvágót egy szalvétába, és vigyük be a közeli rendőrőrsre" - nyilatkozta az asszony, aki hozzátette, hogy

a későbbi vizsgálatból kiderült, hogy nem körözték a machetét, azaz valószínűleg nem követtek el vele korábban bűncslekményt.

A fiatal anyuka azt is elmondta, hogy az azóta eltelt két éjszakán alig aludt valamit a kisfia. "Akkora trauma érhette a gyerekemet, hogy aznap szinte meg sem szólalt, miközben előtte be nem állt a szája.

- mondta a portálnak Diana Meacock.