Tizenkét TV-t tört össze és majdnem felégette házukat egy kisgyerek az Egyesült Királyságban, másfél év alatt 2,5 millió forintos pusztítást okozott. Anyja, Shyama Underwood el is nevezte a gyereket Rontó Ralphnak. 

Jaxon-Carterről nem tudja levenni a szemét a fiú anyja, ugyanis 10 hónapos kora óta, mióta járni tud, tör-zúz a kisgyerek. A család Northamptonban lakik. A 35 éves Shyama Underwood fia ma már hároméves, és a nő állítása szerint gyereke már 12 TV-t tett tönkre, a felújított nappalit is összepiszkolta és kétszer elöntötte a fürdőszobát. 

A nőnek három másik gyereke is van. Állítása szerint próbálja fegyelmezni fiát, ez azonban csak olaj a tűzre. Mindenki Rontó Ralphnnak hívja a családban, mert semmi sincs biztonságban az útjában  - idézi a nőt a Mirror

A nő szerint eddig hatezer fontos (kb. 2,5 millió forint) pusztítást okozott a gyerek, legutóbb majdnem felgyújtotta a házat, amikor egy játékot tett a sütőbe és az meggyulladt,  miközben az anyuka vacsorát készített. 

Az anyuka azt is elmondta, hogy fia összefestette szürke színnel a fürdőszobát, de az egyik legfrusztrálóbb élmény az volt, amikor 

új kanapét vett a nappaliba és a szőnyeget is kicserélte. Majd a gyerek kihúzott egy növényt a cserépből és a földet kiszórta a földre.   

Ezenkívül Jaxon olyan helyekre is mászkál, ahova nem kellene, pl. mosógépbe vagy a WC-be - írja a Mirror.