Egy hároméves kislány szülei sátánista rituáléja miatt halhatott meg Argentínában

Forensic experts discovered the needles during an autopsy after Maia Vallejos (pictured) died in hospital from an infection that affected her vital organs and caused cardiac arrest
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy párt Argentína Chaco tartományában, azzal gyanúsítva őket, hogy egy rituálé következtében megölték 3 éves gyereküket. A kislány testébe tűket szurkáltak, melynek következtében szervei elfertőződtek, és emiatt végül leállt a kislány szíve. 
Vágólapra másolva!

A Daily Mail azt írja, hogy a tűket a kislány szívébe és tüdejébe szúrhatták. Ez a boncolás során derült ki, miután Maia Vallejos meghalt a kórházban. Egy kb. 10 centis és egy olyan tűről van szó, mellyel focilabdákat varrnak. Ezek érték a szívét. Egy másik, régebbi tűvel pedig a tüdő környékét érintették, ez okozhatta a vérmérgezést.

Maia Vallejos a kórházban halt meg Forrás: dailymail

A húszéves anyuka és a tizenkilenc éves apuka

megpróbált elmenekülni, mert féltek a lincseléstől, de a rendőrök elfogták őket otthonuktól nem messze.

Az anyuka, aki 4 hónapos terhesnek mondta magát, az ügyvédjén keresztül házi őrizetet kért, miután előzetes letartóztatásba helyezték. Női cellatársai megtámadták őt, melyről állítólag videót is közzétettek a közösségi médiában.

Miguel Fonteina, a tartomány főügyészhelyettese szerint a kislány borzasztóan szenvedett. Cristian Arana ügyész pedig elmondta, hogy

az egyik tű érintkezett a kislány tüdejével és szívével a mellkasa közepén, a másik pedig a csecsemőmirigyben a tüdők és a szegycsont között.

Ez utóbbi öregebb tű okozhatott általános fertőzést, tüdő- és vesegyulladást, mely végül a szívleálláshoz vezetett.

A fiatal szülők Forrás: dailymail

Az ügyész hozzátette, hogy nem árulják el, hol tartják a szülőket, a helyi lakosság nagymértékű felháborodása miatt.

Egy nyomozáshoz közeli forrás elmondta a helyi médiának, hogy a nyomozás folyamatban van, de a hatóságok nem zárják ki, hogy valamilyen rituálé áll a haláleset hátterében.

A hároméves Maiát nem sokkal az után nyilvánították halottnak, hogy kórházba került még tavaly június 4-én. A kislány anyjával és mostohaapjával élt egy lepusztult házban egy fűrészüzem telepén. Az ott dolgozókat már kihallgatták a nyomozás részeként - írja a Daily Mail.