Egy férfi a gyerekével a karján bekéredzkedett egy tizedik emeleti lakóhoz Montargis városában, bement, majd az erkélyről a gyereket kidobta, majd utánaugrott.

Egy negyvenéves férfi húsz hónapos gyermekével a karján csöngetett be egy tízemeletes ház legfelső emeletén egy lakóhoz csütörtökön délután. A férfi arra kérte a lakás tulajdonosát, hogy engedje ki az erkélyre, hogy fotókat készíthessen a kilátásról, mert a környéken szeretne ingatlant vásárolni.

A tizedik emeleti lakás bérlője beengedte, a férfi egyenesen az erkélyre ment. Ekkor az apa a húszhónapos gyermekét a gyereküléssel együtt a mélybe dobta, majd ő is azonnal kiugrott.

A mentők megérkezésekor a gyerek és az apja is életben voltak, azonban a segítségnyújtás, majd az újraélesztési kísérletek ellenére is mindketten életüket vesztették.

A nyomozás megkezdődött, a házastársak különválása állhat a gyilkosság-öngyilkosság hátterében. A lakás bérlőjét is kórházba kellett szállítani, akit a sokk és a trauma miatt azóta is kezelnek - olvasható  a Faitsdivers.org oldalán.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!