Egy ohiói iskolában már a feketék is felszólalnak a kritikus fajelmélet és a gender-elmélet ellen

Vágólapra másolva!
A kritikus fajelmélet és a gender-elmélet tanítása ellen szólalt fel egy anya egy ohiói iskolában. A fekete bőrű nő keményen ellenezte az említett radikális baloldali ideológiákat, mert szerinte éppen ezek hoztak bajt a közösségbe, ahol korábban fel sem merült a rasszizmus problémája – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

A fekete nő elmondása alapján a helyi lakosok nagy része nem is tudott arról, hogy a beachwoodi tankerületben ilyen dolgokról akarnak tanítani – ha tudtak volna róla, a vezetőség valószínűleg már nem lenne a helyén.

A gyerekeket ugyanis arra tanítják, hogy lépjenek fel a szüleikkel és a rendőrséggel szemben, mindemellett pedig azt is elmondják nekik, hogyan tudják megváltoztatni a nemüket.

A beachwoodi tankerületben március közepétől vált kötelezővé a kritikus fajelmélet óra a diákoknak, Ms. Taylor ezzel kapcsolatban szólalt fel az iskolában. A fekete bőrű nő szerint

Ms. Taylor egyébként már 20 éve él a közösségben, és ott nevelte fel a gyerekeit is, akik bőrszínük ellenére sikeres szakemberek lettek.

Az anya azt rótta fel a beszédében, hogy az iskola vezetői meggyőzték saját magukat arról, hogy a fekete bőrű emberek el vannak nyomva, és az ő dolguk az, hogy felszabadítsák őket ez alól. Az erkölcstelennek ítélt tetteikkel azonban épp az ellenkezőjét érték el. A tankerületben

a fekete bőrű diákok a fehérek ellen fordultak, a fehér diákok pedig utálják a szüleiket a sikerük és az örökségük miatt

- mutatott rá Ms. Taylor.

A fekete bőrű nő szerint arról van szó, hogy

Pedig ez nem is az ő dolguk lenne, egyszerűen letértek az útjukról – ami az lett volna, hogy biztosítják a diákoknak a megfelelő környezetet és oktatást.

A baloldali elméletek népszerűsítésének az eredménye pedig az lett, hogy sokan kivették a gyerekeiket az iskolából. Erről egyébként a konzervatív sztárújságíró, Megyn Kelly is beszélt már, aki szintén

azért vette ki gyerekeit New York-i iskolájukból, mert ott túlságosan erőszakosan tanították a gyerekeknek azt, hogy a fehérek bűnösek.

Pedig a gyerekek fajtól és nemtől függetlenül elvoltak egymással éveken keresztül - mondta Ms. Taylor. Egészen addig volt ez így, amíg mások ki nem találták, hogy külön szabályokat kell hozni a feketékre vonatkozóan.

Belevonták a dologba George Floydot

és a többi, tragikus halált halt fekete bőrű embert, akiknek valójában semmi közük nincs Beachwood városához - híta fel rá a figyelmet a nő.

Szót ejtett az anyuka arról is, hogy a mostani iskolai rendszerekben egyre nagyobb szerepet kap a szexoktatás is, aminek értelmében például

az anális szexről tanítják a gyerekeket.

Ezen felül ott vannak még a gender-tanulmányok is, amit Ms. Taylor „gender unikornisnak" hívott, ami csak egy újabb jele annak, miként próbálják a baloldali elvek szerint okítani az iskolában a fiatalokat.

Ms. Taylor felidézte a korábbi időszakot, amikor még a gyerekei voltak fiatalok. Akkoriban a diákok még személyiség, hasonló érdeklődési körök és klubok alapján ismerkedtek egymással – ez szerinte egy nagyon szerethető közösség és egy sikeres modell volt.

A fiatalok akkor ráadásul a rendőrökkel szemben is nagyobb tiszteletet mutattak, mint most.

Mára - részben a radikális baloldal miatt - a méltányosság került a középpontba az oktatás terén, ezzel azonban lerontották annak a minőségét.