Gyűjtenek a versenyautó balesetében megsérült néző kezelésére - videó

Vágólapra másolva!
Egy Észak-Karolinában rendezett hétvégi versenyen az egyik versenyautó megcsúszott és a nézők közé csapódott, majd kettészakadt. A pilóta csodával határos módon megúszta a balesetet, egy 22 éves néző viszont olyan súlyosan megsérült, hogy szombat óta már kétszer megműtötték és újabb műtétek várnak rá. Az interneten kezdtek gyűjteni neki, hogy fedezni tudják az orvosi költségeket - írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

A múlt hét végén egy észak-karolinai városban, Wilkesboroban autós gyorsulási versenyt rendeztek. Az egyik futamon egy Ford Mustang sofőrje, nem sokkal a rajt után elvesztette uralmát a versenyautója felett.

Az autó megcsúszott és egyenesen a közönség irányába fordult, majd a korlátnak csapódott, onnan pedig az eredményjelző tábla oszlopainak ütközött és kettészakadt.

A felvételen látható, ahogy a pilóta a saját erejéből kimászik a roncsból, teljesen épen.

Ő, nem tudni hogyan, sérülések nélkül megúszta a balesetet, viszont a közönségben szurkoló, 22 éves Amber Garner nem volt ilyen szerencsés. A fiatal lány a korlátnál állt, amikor az irányíthatatlanná vált autó felé száguldott és elgázolta.

A lány súlyosan megsérült, nyílt törést szenvedett, eltört a csuklója és a karja is négy helyen.

Azonnal kórházba vitték,

kétszer már megműtötték, de újabb beavatkozások várnak rá.

Mivel a 22 éves lánynak nincs biztosítása, a családja gyűjtésbe kezdett az interneten, hogy fedezni tudják az orvosi költségeit.

Eddig nagyjából 9 ezer dollár jött össze a kezelésére, de a cél összesen 100 ezer dollár.

A lány testvére az oldalán azt írja, hogy a családjának szüksége van a támogatásra, hogy testvérét segíthessék. Leírja, hogy egy autóversenyen voltak, amikor egy sofőr balesetet okozott.

- írta.