Körözést adtak ki egy eltűnt texasi lány, Lexus Nichole Gray ügyében, akit szexbűnöző apja rabolt el. A férfi gyerekük anyjára is rátámadt. A rendőrök most nagy erőkkel keresik a 14 éves lányt, aki információik szerint"extrém veszélynek" van kitéve apja, a 40 éves Justin Shaun Gray kezei között, ezért kérik a texasi lakosoktól, legyenek különös figyelemmel az eltűnt kislány iránt, és ha valaki felismeri, vagy tud valamit a hollétéről, azonnal értesítse őket.

A rendőrök hivatalos körözést is kiadtak az ügyében, és szórólapokat is kiraktak a város különböző pontjain a lány arcképével, és személyleírásával. 

Lexus Nichole GrayForrás: Rains County Sheriff's Office

A leírás szerint

a kamasz 160 centi, 80 kiló körüli, hosszú, szőke haja, és világosbarna szeme van.  Apja 180 centi, súlya közel 100 kiló, fekete haja, és szintén világosbarna szeme van.

 A rendőrök információi szerint

Lexust és apját utoljára Point-ban látták, ahonnan a férfi Mesquite-be, vagy Dallasba vihette őt. Mielőtt a lányt magával vitte, anyját késsel fenyegette meg.

Justin Shaun GrayForrás: Rains County Sheriff's Office

Gray büntetett előéletű,

2009-ben szexuális erőszak miatt ítélték el, miután egy 16 éves lányt zaklatott. A rendőrök még keresik az elrabláshoz használt jármű adatait,

hogy kiadhassák a sárga riasztást a kislány eltűnése ügyében.

Értesítettük az Egyesült Államok minden bűnüldöző szervezetét az összes rendelkezésre álló információról"

- közölték a rendőrök.

Kérik, hogy aki további információval rendelkezik, hívja őket a 903-473-3181 hívószámon, vagy a 911-en - írja a TheSun.