Obama és Hillary Clinton tanácsadója szervezte a meztelen dubaji fotózást

Vágólapra másolva!
A Dubajban rendezett és nagy felháborodást kiváltó meztelen fotózás szervezője Vitaly Grechin lehetett, aki az Egyesült Államok Demokrata pártjának vezető politikusaival ápol jó viszonyt. Grechin korábban Barack Obama és Hillary Clinton tanácsadója is volt- írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Dubajban egy erkélyen fotóztak meztelen nőket, erről pedig a közösségi médiában múlt szombaton videók is megjelentek. Az Egyesült Arab Emirátusok hatóságai 11 ukrán nőt tartóztattak le, akiket kitoloncolnak az országból.

Az ukrán Strana című lap beszámolója szerint a közszeméremsértés miatt Vitaly Grechint is letartóztatták. A portál állítása szerint Grechin élete nagy részét Amerikában töltötte, és arról híres, hogy olyan képeket tesz közzé magáról, amelyeken hiányosan öltözött nők veszik körül. Egy magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy az amerikai hadseregben szolgált, mielőtt visszatért Kijevbe az amerikai nagykövetségre.

Grechin és Obama Fotó: Facebook/V4NA

Grechin továbbá azt is elárulta, hogy személyes kapcsolata volt Barack Obama volt amerikai elnökkel, sőt segített a demokrata politikus választási kampányának finanszírozásában. Ezt a meglehetősen barátságos fénykép is bizonyítja.

A Facebook-oldalán közzétett képek tanúsága szerint fotózkodott már Obamával és a volt elnökjelölt, Hillary Clintonnal is.