Beszorult a kislánya lába egy bevásárlókocsiba egy angol nőnek. A zsúfolt üzeltben azonban hiába kért segítséget, a vásárlók csak bámultak ár. Végül egy idős nő segítette kiszedni a kétéves gyereket a kocsiból.

Kedden reggel egy Edinburgh-i szupermarketbe ment vásárolni a kislányával Frantic Zoe - írja a Mirror. A kislány kezdetben melette sétált, de amikor a 30 éves anya látta, hogy a gyerek fárad, beültette a bevásárlókocsiba. Amikor azonban ki akarta emelni a kétévest, akkor az egyik lába beakadt a kocsi egyik nyílásába. 

Nem bírtam egyedül felemelni a gyereket és közben kiszedni a lábát is a kocsiból, ezért segítséget kértem – mondta az esetről a fiatal, 17 hetes terhes anya. Zoe szerint azonban hiába kért segítséget, a többi vásárló csak bámult rá, míg végül egy idősebb nő lépett oda és segített kiszabadítani a gyerek lábát. Ez három perc után sikerült is, és a kicsi sem sérült meg az eset miatt.

A nő szerint azonban nagyon dühítő, hogy az idős asszonyon kívül senki nem állt meg neki segíteni. Zoe reméli, azzal hogy megosztotta a történetét ösztönözhet másokat, hogy segítsenek ha más hasonló helyzetbe kerül a környezetükben.