Összeroppantott egy egyéves fiút egy bébiszitter

Vágólapra másolva!
Birkózófogással ölt meg egy gyereket egy bébiszitter az Egyesült Államokban. A férfi a rendőrségnek utóbb azt mondta, ő csak lefogta a kisfiút, nem volt tisztában a saját erejével - írta a FoxNews.
Vágólapra másolva!

A kisfiú, Ahren Joshua DeHart azzal vívta ki a férfi haragját, hogy széttépett egy párnát, azért a férfi az egyéves gyereket szorosan magához fogta, de ezzel gyakorlatilag összeroppantotta.

A kisfiúnak a koponyája - és mint később kiderült a tüdeje és a hasa is megsérült, - belső vérzése volt.

A 24 éves férfi, Marvin Rex Lake tagadta, hogy a koponyasérülést ő okozta volna, de ezt nem, hogy a belső sérülésekért ő a felelős. A férfi a kisfiún kívül egy másik kisfiúra és egy csecsemőre is vigyázott, rajtuk is találtak sérüléseket. A később meghalt kisfiú anyja az eset idején dolgozott, mint ahogy vélelmezhetően az apa is, akit a rendőrség nem nevez meg pontosan, "Scheider tanúként" hivatkozik rá.

Mint kiderült Lake és a két szülő április 13-án délután öt órakor videón beszélgettek, ekkor a kisfiúnak még nem volt semmi baja. Este fél tízkor Lake felhívta Scheidert, hogy

a kisfiú, Ahren nincs jól, valami vörös anyagot, feltételezhetően vért hányt.

A két szülő éjfélkor ért haza, azonnal hívták a mentőket, akik Ahrent kórházba vitték. Az kórházban észrevették, hogy a kisfiú sérülései nem véletlenül keletkeztek, és értesítették a rendőrséget. A vizsgálatok során kiderült, hogy a kisfiúnak az agya, a koponyája, a hasa és a tüdeje is megsérült. Gépek tartották életben múlt péntekig, akkor azonban

közösen úgy döntöttek, hogy lekapcsolják az életfenntartó gépekről a kisfiút.