A 24 éves Bri Pritchett barátjával és barátnőjével az arizónai Sedonába ment, miután a koronavírus elleni vakcinát megkapta. Hogy emlékezetessé tegye a kirándulást, Sedona koordinátáit akarta a vállára tetováltani, de miután részeg volt, rosszul adta meg az adatokat. 

Bri Pritchett tetoválással akarta emlékezetessé tenni sedonai kirándulását és azt, hogy megkapta a koronavírus elleni vakcinát, de egy betűt rosszul adott meg. Egy S betű helyett egy N-nek kellett volna a vállára kerülnie. Azaz a nő összekeverte a déli (south) és az északi (north) szélességi köröket. 

A tetoválást ugyan könnyen ki lehetne javítani, de ha már így alakult, a fiatal nő valószínűleg nem változtat rajta. A sivatagos helyet már régen megszerette a nő, amely különleges számára. 

Pritchett észre sem vette a hibát egy hétig, amíg a komlótermesztés régióiról nem tanult, akkor jött a fájdalmas felismerés, hogy rossz koordináták kerültek a vállára. 

A nő azt tanácsolja, hogy részegen senki se tetováltasson, illetve a legaprólékosabb barátjával ellenőriztesse le azt először.