A 28 éves, Alexsandr néven ismert férfi egy vita közben mellkason lökte a 24 éves prostituáltat, aki ettől kiesett az ablakon, és nyolc métert zuhant. A nő túlélte az esést, de több csontja is eltört, súlyosan megsérült. A férfi ellen gyilkossági kísérlet miatt indult eljárás.

Az egész azzal kezdődött, hogy Alexsandr visszakövetelte a pénze felét azzal az indokkal, hogy nem felelt meg az elvárásainak az a szexuális szolgáltatás, amit a nő nyújtott. A nő ekkor az összes pénzt, ami a táskájában volt, a férfi arcába dobta.

Ezután lökte ki a férfi a lakás ablakán.

Amikor a szomszédok meghallották a nő rémült sikítását, azonnal értesítették a rendőröket. A nőt kórházba vitték, ahol megállapították, hogy eltört a jobb lába, és több csigolyája is. 

Alexsandr beismerte, hogy meglökte a nőt, ám azt állította, hogy az, hogy az ablakon kiesett, már véletlen baleset volt. 

Megfogta a pénzt, és az arcomba hajította. Ekkor én mérgemben arrébb löktem, de az ablakon már véletlenül esett ki" 

- mondta a férfi az őt kihallgató rendőröknek.

Április 16-án bejelentést kaptunk egy kenyai származású, sérült nőről, akit kórházba szállítottak. A bántalmazásával gyanúsított férfit pillanatok alatt azonosították. Gyilkossági kísérlet miatt büntetőeljárás indult ellene." 

A férfit őrizetbe vették, és letartóztatták. Ha bűnösnek ítélik, 15 év börtönt is kaphat.  A rendőrök folytatják a vizsgálatokat

- írta meg a DailyStar.