Kórházba került egy nő, mert soha véget nem érő orgazmusa lett egy reggeli szextől. Liznek azóta is gyógyszert kell szednie, amivel kordában tudja tartani a jelenséget.

Liz és párja, Eric egy brit műsorában osztotta meg a hihetlen történetet. A Daily Star cikke szerint, egy reggeli együttlét után a nő orgazmusa nem akart véget érni.

Másfél óra után a pár már kezdett pánikba esni, a nő pedig elkezdett fel-le ugrálni és egy pohár vörösbort is megivott, hátha ezek segíthetnek. 

 

Végül fel kellet hívnom a főnököm, és elmondtam, hogy nem érzem jól magam – mondta Liz. Ezután több orvost is felkeresett, hátha tud neki valaki segíteni, de a végül a férje javaslatára bementek a kórházba.

Gyógyszert kell szednie

Négy óra után azonban a folyamatos orgazmus spontán abbamaradt, pont, amikor a nőnek nyugatót írtak fel a kórházban.

Liz a műsorban azt mondta, hogy fizikailag, érzelmileg és mentálisan megterhelő volt számára a négy órán keresztül tartó orgazmus.

A nőnél később visszatért a jelenség, így jelenleg gyógyszereket kell szednie, amivel kordában tarthatja a folyamatus orgazmusát.

Kezdetben csak olyan volt, mint a szex után, de idővel bármilyen tevékenység, például tévézés vagy séta közben is orgazmusom volt – mondta Liz.