Letartóztatták, mert 21 évig nem vitt vissza egy VHS kazettát

VHS videókazetták: közel 40 évig jelentették az otthoni videózást
Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy amerikai nőt, mert nem vitt vissza egy VHS kazettát a kölcsönzőbe 21 évvel ezelőtt. Azt mondja, hogy ő nem is vette ki a filmet - írja a Daily Star.
Vágólapra másolva!

Caron McBride majdnem szívrohamot kapott, miután letartóztatták, mert nem vitte időben vissza a Sabrina, a tini boszorkány című videokazettát a kölcsönzőbe.

A bírósági iratokból kiderült, hogy

McBride 2000 márciusában vette ki a VHS kazettát Normanban, a Movie Place kölcsönzőből. Az üzlet 2008-ban bezárt.

- mondta McBride, aki tagadja a vádakat. Azt mondja, hogy ő sosem vette ki ezt a filmet, szerinte egy korábbi barátjának a gyerekei lehettek.

Egy fiatal férfival éltem együtt, ez több mint 20 évvel ezelőtt történt - tette hozzá. Két gyereke volt - 8, 10 vagy 11 évesek. Szerintem ők vehették ki, és nem vitték vissza, vagy valami ilyesmi.

McBride csak akkor szerzett tudomást a "bűntettéről", amikor megpróbálta megváltoztatni a nevét, mert nemrég férjhez ment.

Azt mondták, hogy van egy problémám Oklahomában, és kaptam egy hivatkozási számot és egy telefonszámot. Amikor felhívtam,

akkor derült ki, hogy kőrözött bűnöző vagyok egy VHS kazetta miatt

- mondta a nő.

Ed Blau, a Blau Ügyvédi Iroda munkatársa elmondta, hogy annak ellenére, hogy nincs áldozat, Cleveland megye továbbra is eljárást indíthat McBride ellen, mert vádat emeltek és parancsot adtak ki ellene.