A Párizs közvetlen szomszédságában fekvő és bevándorlók által sűrűn lakott Seine-Saint-Denis megyében, amely a franciaországi bűnözési statisztikák élén áll, húsz férfi kövekkel megtámadott és a földre tepert egy rendőrt, aki váratlanul magára maradt a rendőrségi razzia közben. 

A rendőrség Bagnolet városának a kábítószer-kereskedelméről elhíresült Capsulerie kerületében tartott rajtaütést, amikor a rendőrök egy gyanúsított üldözése közben eltávolodtak a társuktól. A robogójával egyedül várakozó rendőrt húsz férfi vette körül, és azonnal rátámadtak - írja a fr.sputniknews.com. A földre került rendőrnek kifejezetten a fejét rugdosták, miközben a támadók azt üvöltötték megállás nélkül, hogy öljétek meg a k..va rendőrt!

A rendőr az agresszív csoport támadása közben nem tudott felállni, ezért kizárólag a motoros sisakjának köszönheti életét, és annak, hogy társai végül visszatértek és kimenekítették a lincselők közül. A támadók elmenekültek, a rendőrök mindössze két férfit tudtak őrizetbe venni, a meglincselt rendőrt pedig kórházba szállították.