Egész Franciaországot megrázó bűnügy derült ki: Nantes mellett, a La Baule nevű francia kisvárosban egy dada rendszeresen megerőszakolta a rábízott 5 éves kisfiút. Bármennyire is abszurd: a dadát egyelőre nem tartóztatták le. 

Az Europe 1 információi szerint egy járókelő jelentette fel a dadát, mert látta, hogy a kisváros utcáján egy fiatal nő kegyetlenül összever egy 4-5 év körüli kisfiút - még tavaly júliusban. 

Nyomozás indult, a V4NA nemzetközi hírügynökség információi szerint ekkor kihallgatták a dadát, majd a rendőrség elengedte.

A kisfiút három gyermekpszichiáter is megvizsgálta, és az 5 éves fiú (saját szavaival) egyértelműen arról beszélt nekik, hogy a dadája rendszeresen beléhatolt. Mindezt egy orvosi vizsgálat is megerősítette.

A dada nem dolgozhat, egyelőre a hatóságnak ennyi a válasza az ügyre. A Le Figaro szerint ugyanis nem tartóztatták le. Állítólag azért nem, mert egyelőre nincs bizonyíték, hogy a dada erőszakolta-e meg a kisfiút. Függetlenül attól, hogy a körülményekből és a kisgyerek vallomásából mindez elég egyértelműnek tűnik. Pillanatnyilag fizikai erőszakkal vádolják.