Szíven szúrta barátját egy nő, majd azt hazudta a rendőröknek, hogy önvédelemből tette

Vágólapra másolva!
Gyilkosság miatt emeltek vádat a 20 éves Nicole Maria Ferreira da Costa ellen, miután egy elfajult vita során egy hegyes vízipipa-alkatrésszel szúrta halálra barátját tavaly szeptemberben. A fiatal pár vitájának igazán apró oka volt: egy adag pastelen, azaz brazil tésztán vesztek össze.
Vágólapra másolva!

A 24 éves Adailton szerelőként dolgozott, egy kétéves kislánya volt, aki egy korábbi kapcsolatából született azzal egyidőben, hogy Costa-val kezdett járni. A férfi szeptember 18-án halt meg barátnője lakásán egy Aparecida de Goiania nevű településen, amely Brazília fővárosától délnyugatra található.

Egy nappal korábban két húgával, és barátnőjével

egy gyorsétkezdébe mentek, ahol összevesztek egy adag tésztán. A gyermeteg vitát még Costa lakásán is folytatták, melynek során a nő magához vett egy vízipipa készítéshez használt tűt, majd mellkason szúrta vele barátját.

Adailton két testvére, egy 13 és egy 16 éves lány a ház előtt voltak, amikor a gyilkosság történt.

A rendőrök először azt gondolták, hogy Adailton halálát szívroham okozta, ugyanis hirtelen, rövid szenvedés után halt meg. Aztán észrevették a mellén található szúrt sebet,

amely a szívét is érintette.

A kihallgatás során

Costa azt állította a rendőröknek, hogy segélykérés közben, önvédelemből szúrta le barátját, a férfi ugyanis rátámadt, és megverte. Mivel azonban a nő testén semmiféle sérülést nem találtak, a rendőröknek világossá vált, hogy Costa nem mond igazat.

Ráadásul időközben megtudták, hogy nem ez volt köztük az első elfajult vita, a fiatal pár korábban is rendszeresen veszekedett.

Costa utólag beismerő vallomást tett, együttműködően viselkedett a rendőrökkel, és kifejezetten zaklatottnak tűnt, látszott rajta, hogy megbánta a gyilkosságot. Ezért óvadékért cserébe kiengedték a börtönből, így most szabadlábon várja tárgyalását - írja a Mirror.