Az 51 éves Jason Guzikowski jól ismerte a fiatal lányt, aki mindössze 13 éves volt, amikor először megerőszakolta, majd innentől kezdve pokollá tette a lány életét - írja a DailyStar

A férfi 1997-ben kezdte molesztálni a lányt, aki akkor még csak 13 éves volt, majd a következő 2 évben rendszeresen bántalmazta,

és rajta kívül több gyereket is zaklatott.

Az áldozat, aki nem vállalta a nevét nyilvánosan, 15 éves korában sikeresen megmenekült a férfi karmai közül, ugyanis az Egyesült Királyságnak egy távolabbi részébe költözött, ám 2012-ben, épp aznap este, amikor Guzikowsky megnősült, újra találkoztak, és kezdődött előlről az egész rémálom. A pedofil ekkor is megerőszakolta.

A lány végül

2019-ben vette a bátorságot, és feljelentette a rendőrségen Guzikowskit, akit elfogtak, és letartóztattak. Április 28-án a férfit bűnösnek mondták ki nyolc rendbeli szexuális erőszak elkövetésében, és 30 év börtönre ítélte a nottinghami bíróság.

Mint kiderült, a férfit

korábban egyszer már négy és fél év börtönre ítélték, mert gyerekeket, és felnőtteket egyaránt zaklatott.

"Guzikowski egy hírhedt, veszélyes szexuális ragadozó, akinek a neve élete végéig fennmarad a szexbűnözők listáján. Hihetetlen, miféle kínokat kellett kiállnia az áldozatának már egész fiatal korától kezdve, épp ezért büszkék vagyunk rá, hogy volt olyan bátor, hogy felvegye a kapcsolatot a rendőrökkel. Ezzel fény derült Guzikowsky piszkos titkaira. Mi tudjuk, hogy milyen nehéz a helyzete azoknak a fiataloknak, akiknek hasonló visszaélésben volt részük, de Guzikowsky áldozatának bátorsága talán számukra is példaértékű lehet"

- mondta Clare Dean rendőr.