A 29 éves Chenise Gregory, és a szintén 29 éves Michael McGibbon holttestére találtak rá kedd éjjel negyed 11 után az Észak-Yorkshire-ben található Hilton-Doubletree hotelben. Amikor a személyzet észrevette a halott párt, azonnal értesítette a rendőröket - írja a Mirror.

Az eddigi információk szerint a nőt megkéselték, a férfi pedig öngyilkos lett, ám a rendőrök még továbbra is vizsgálják a körülményeket.

A rendőrök egyelőre úgy vélik, hogy a nőt élettársa ölhette meg, ezután magával is végzett. Erre utalnak a boncolási vizsgálatok eredményei is,  melyek kimutatták, hogy azonos volt a sérülés okozásának módja, ugyanis mindkét holttesten szúrt sebeket okoztak.

"A halál körülményeinek vizsgálata folyamatban van, de Gregory halálát egyelőre gyilkosságként kezeljük, melyet vélhetően élettársa, McGibbon követett el, mielőtt öngyilkos lett. Egyelőre senki másnak nem merült fel a neve, mint gyanúsított.  Amennyire csak tőlünk telik, támogatjuk a gyászoló családtagokat és barátokat ebben a nehéz, szomorú helyzetben"

- írta közleményében az észak-yorkshire-i rendőrség.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot.