Nem volt "kórista fiú" fiatal korában Bill Gates egykori életrajzírója szerint, gyakran sztriptíztáncosnőkkel tartott meztelen partikat a házában. A milliárdos barátja viszont azt állítja, a techguru a kezdeti idők után hűséges volt a feleségéhez. A világ egyik leggazdagabb embere a múlt héten jelentette be a válását. A házaspárnak 124 milliárd dolláros vagyonról kell megállapodnia.

– Nem volt "kórista fiú" Bill Gates fiatal korában, amikor vad bulikat tartottak seattle-i otthonában - mondta a Daily Mailnek adott interjújában James Wallace. Az egykori újságíró két könyvet is írt a milliárdos életéről. Wallace azt mondta, kíváncsi rá, hogy válása után Gates visszatér-e a korábbi életformájához.

Szeretett bulizni

Az egykori újságíró a könyvében is beszámolt ezekről a bulikról, ahova sztriptíztáncosokat is meghívtak, akikkel aztán együtt úszkáltak meztelenül a medencében.

Wallace szerint a techguru nők iránti fokozott vonzalmáról sokan tudtak, de nem számoltak be róla. Szerinte Bill azután sem szakított ezzel az életvitellel, miután randizni kezdtek későbbi feleségével, Melindával. Emiatt a pár közel egy évre szakított is, és csak 1992-ben jöttek újra össze. 

Vern Raburn, Gates régi barátja is megerősítette, hogy a férfi szeretett bulizni, és kezdetben nem volt hűséges Melindához. Raburn azonban azt is mondta, hogy ilyen bulikat már nem látott a pár esküvője után, és szerinte Bill büszke is volt arra, hogy a házasságkötés után nem csalta meg a feleségét.

27 év, három gyerek, 124 milliárd dollár

Bill és Melinda Gates május 2-án jelentették be, hogy 27 év házasság után elvállnak. Mindketten ugyanazt a posztot tették ki a Twitter-oldalára, amiben arról írtak, hogy már nem tudnak együtt fejlődni. A párnak három gyereke született, közös vagyonuk körülbelül 124 milliárd dollár.

A házaspár 2021. május 2-án bejelentette, hogy 27 évi házasság után elválikForrás: MTI/EPA/Julien De Rosa

A TMZ csütörtökön azt írta, hogy a család "dühös lett a férfira" valamilyen esemény miatt, és nélküle utaztak el Grenadába.

Wallace mindenesetre azt mondta, kételkedik abban, hogy a 65 éves milliárdos visszatérne korábbi életmódjához a válás után.