A "japán Don Juan"-ként emlegetett Koszuke Nozakit hiába figyelmeztette mindenki, hogy Szaki Szudo csak a pénze miatt ment hozzá, senkire nem hallgatott. Azt remélte, a házasságban majd boldog lesz, és a sok szextől megfiatalodik. Ehelyett 2018-ban, három hónappal az esküvő után, 77 éves korában holtan találták a hálószobájában. Mint kiderült, mérgezés okozta a halálát.

A 77 éves, ingatlanközvetítéssel foglalkozó férfit korábban

hiába figyelmeztették, hogy felesége, az egykori pornósztár Szaki Szudo csak a pénzére hajt, senkinek nem hitt. 

Az emberek előítélete nem volt alaptalan, a nő

gyakran tett bevásárló körutakat Olaszországban, Szingapúrban, és Dubaiban, illetve drága designerbútorokat vásárolt új férje pénzén.

Forrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Naoya Masuda

De mindezek ellenére a gazdag, híres idős férfi ezt írta legnépszerűbb emlékiratait tartalmazó könyvében:

"igazán sajnálom, hogy az emberek 99 százaláéka nem támogatja a házasságomat, és azt gondolják, idővel úgyis tönkremegy, de én biztos vagyok benne, hogy boldogabb leszek, mint valaha"

A 2018 elején kiadott könyben Nozaki leírta, hogy meg van győződve arról, hogy fiatalságának titka, hogy minél többet szexeljen az egykori pornósztárral, és azt reméli, hogy úgy fog meghalni, hogy előtte szexelt.

A hálószobában töltött időnk minden perce szórakoztató. Biztos vagyok benne, hogy ez az örök fiatalság titka. Napi háromszor is szexelünk, és egyáltalán nincs szükségem Viagrára. Elképzelhető, hogy végül a sok szex okozza majd a halálomat, de még ezt sem bánnám, hogyha végül a mennybe jutnék, és ha életem utolsó percét is szexszel tölthetném"

- írta Nozaki.

Végül nem teljesült a vágya, a nyugdíjas üzletembernek ugyanis

nem a fergeteges szex okozta a halálát, hanem súlyos mérgezés. 2018 májusán, három hónap házasság után Nozakit holtan találták a hálószobában.

Forrás: The Yomiuri Shimbun via AFP/Yomiuri/Masahiro Sugimoto

A helyi hírek szerint röviddel a férfi halála után

özvegye kinevezte magát a férje által alapított több millió dolláros társaság elnökévé. Azt is tervezte, hogy a temetés után elhagyja Japánt, ám a menekülését megakadályozták a világjárvány okozta utazási korlátozások.

 A rendőrök és Nozaki családja azzal gyanúsították Szudót, hogy felelős a férfi haláláért.

Forrás: Youtube

A hírek szerint Szudo telefonján 

az internetes keresési előzmények között mérgeket és stimuláns gyógyszereket találtak. A múlt héten elfogták a nőt, és gyilkosság gyanújával őrizetbe vették

- írja a DailyStar.