Nyolcórás forgalmi dugót okozott egy bombatámadással fenyegetőző meztelen férfi - videó

georgia, bomba, fenyegetőzés
Vágólapra másolva!
Nyolcórás forgalmi dugót okozott még péntek reggel egy kétszer három sávos amerikai autópályán rohangáló meztelen férfi, aki azzal fenyegetőzött, hogy pokolgépes merényletet fog elkövetni, ha a rendőrök nem teljesítik a követeléseit – írja a Ripost New York Post internetes kiadására hivatkozva. 
Vágólapra másolva!

A beszámoló szerint a hatalmas fennakadást okozó férfi szándékosan árokba hajtott a városi terepjárójával az egyik autópályán Georgia keleti részén, majd meztelenül kiugrott a járműből és robbantásos merénylettel kezdett fenyegetőzni. A fenyegetőző futott pár tiszteletkört az aszfalton, aztán visszaszállt a kocsijába és elbarikádozta magát.

A Glynn megyei rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínére,

és nem kevesebb, mint 8 órára lezárták az autópályát, mivel a férfi nem volt hajlandó megadni magát -

írja a lap.

A rendvédelmi szerveken belül működő speciális egység (SWAT) emberinek sikerült élve elfognia a beszámíthatatlanul viselkedő férfit.

A kommandósok egy bénító gázgránátot lőttek a kocsijába, majd kirángatták a járműből és sokkolóval ártalmatlanították.

Az elfogás pillanatáról egy helyi tévécsatorna készített felvételt:

– közölte Rick Evans, a Glynn megyei rendőrség vezetője, aki azt is hozzátette, hogy a gyanúsítottat letartóztatása után először kórházba szállították, mivel vélhetően kábítószer hatása alatt állt. Evans hozzátette, hogy a férfi autójának átkutatásakor semmilyen robbanóanyagot nem találtak - írja a Ripost.