Vágólapra másolva!
Új, ígéretes bizonyíték került elő a Madeleine McCann-ügyben gyanúsított férfi ellen - jelentette be Hans Christian Wolters német ügyész.
Vágólapra másolva!

A bizonyítékot nem részletezte az ügyész, azt mondta, még nincs itt az ideje, hogy ezt megosszák akár a gyanúsítottal, vagy az ügyvédjével - írta a brit Metro.

Annyit azért elmondott, hogy

közvetett bizonyítékokról van szó, ami alátámasztja Christian Brückner bűnösségét.

A 44 éves férfi most is börtönben van, azért csukták le, mert 2005-ben megerőszakolt egy idős amerikai nőt. Brückner 1995 és 2007 között kisebb megszakításokkal Praia da Luzban élt, a bűnlajstromában testi sértés, gyerekek szexuális bántalmazása, ittas vezetés, lopás és kábítószer-birtoklás is szerepel.

A kislány 2007-ben tűnt el Forrás: AFP/Vasco Celio

Madeleine McCann-ügy

A négyéves kislány 2007. május 3-án tűnt el Portugáliában, egy Praia da Luz-i hotelszobából, ahol a testvéreivel együtt aludt, a szüleik addig egy közeli étteremben voltak.

A kislány ügyében mind a portugál, mind a brit rendőrök nagy erőkkel nyomozni kezdtek, a szülők pedig nemzetközi keresőkampányt indítottak gyerekük megtalálása érdekében. A kezdeményezéshez több híres ember is csatlakozott, például David Beckham futballista, és J. K. Rowling, a Harry Potter-könyvek írónője. A kislány azóta sem került elő.