Már a hamvasztásához készülődtek, mikor kinyitotta a szemét az asszony

Ahmedábád, 2021. május 11. Gyászoló asszony búcsúzik koronavírus-járvány következtében elhunyt hozzátartozójától az indiai Ahmedábád egyik krematóriumában 2021. május 11-én. Maria Van Kerkhove, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) járványügyi vezetője bejelentette, hogy a rendelkezésre álló információk szerint a vírus indiai mutációja fertőzőbb, mint a korábban ismert variánsok. A kutatások első eredményei szerint az emberi immunrendszer kevésbé képes reagálni erre a variánsra. India továbbra is a koronavírus-járvány által leginkább sújtott ország a világon az Egyesült Államok után, ahol eddig 23,2 millió fertőzöttet regisztráltak. MTI/EPA/Divjakant Szolanki
Vágólapra másolva!
Már a hamvasztásra készítették elő egy asszony testét egy indiai faluban, mikor a nő sírni kezdett. Pár nappal korábban pozitív volt a koronavírustesztje - írja az India Today.
Vágólapra másolva!

Május 10-én egy Shakuntala Gaikwad nevű, 76 éves indiai asszonyt kórházba akartak vinni a rokonai Baramatiban. Az asszonynak pár nappal korábban pozitív volt a koronavírustesztje, és rosszabbodott az állapota. Azonban mivel nem volt a hely a kórházban, nem tudták fogadni, az asszony pedig eszméletét vesztette a kocsiban, a családja pedig azt hitte, hogy meghalt.

Hazavitték, majd elkezdték felkészíteni a hamvasztásra, a rokonokat is értesítették.

Hirtelen viszont az asszony kinyitotta a szemét és sírni kezdett.

A döbbent család újra kórházba vitte az asszonyt, akit ezúttal fogadtak a Silver Jubilee kórházban Baramatiban.