Egy húsvágó bárddal ölhette meg hét- és kilencéves gyerekeit egy nő Arizonában. Yui Inoue a rendőröknek azt mondta, hogy hajnalban véres kézzel ébredt, nem emlékszik rá, hogy meggyilkolta a kicsiket.

Egy húsvágó bárddal ölte meg a gyerekeit egy nő Phoenix külvárosában szombaton - írja az ABC News.

A cikk szerint Yui Inoue szombaton reggel besétált a helyi rendőrségre, és azt mondta, hogy hangokat hallott, amelyek arra bíztatták, ölje meg a gyerekeit. 

A rendőrök ezt követően a nő lakásában megtalálták a 7 éves fiú és a 9 éves lány holttestét.

Véres kézzel ébredt

A helyi rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a testek takarók és dobozok alá voltak rejtve, és számtalan vágott és szúrt seb volt rajtuk. A rendőrök később a nő táskájában megtaláltak egy 15 centiméteres véres húsvágó bárdot, a kocsijában pedig vérfoltokkal teli ruhadarabra bukkantak. A hatóságok szerint mindezek alapján feltételezhető, hogy Inoue a bárddal ölhette meg a gyerekeket.

A nő azt mondta, hogy szombaton hajnal négy órakor ébredt fel, a keze véres volt, a két gyerek holtteste pedig a hálószoba ajtajában hevert.  Inoue nem emlékezett, hogy megölte a kicsiket. 

A férje azt mondta, hogy szombaton éjjel hagyta el a lakásukat egy veszekedést követően. A férfi szerint a gyerekek a vita idején aludtak, és nem is gondolt arra, hogy a nő kárt tehet bennük. Ezután autójával elhajtott és megállt a munkahelye parkolójában, és ott aludt reggelig. 

Yui Inouét a rendőrség kétrendbeli gyilkossággal gyanúsítja.