Cindy Crawford lánya Nanushka-ruhában pózol a Vogue videójában

Kaia Gerber, Nanushka
Vágólapra másolva!
Egyre népszerűebbek a Nanushka ruhái a hollywoodi sztárok körében. A magyar tervező fantasztikus ruhakölteményeit Rihanna, Joey King, Regé-Jean Page, Katy Perry és Jennifer Lawrence is szívesen hordja, ezúttal pedig Kaia Gerber választott egy vegán bőrből készült blézert magának a Nanushka-kollekcióból. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai Vogue arra kérte Cindy Crawford gyönyörű modell lányát, Kaia Gerbe, tartson egy bemutatót arról, milyen ruhákat visel egy átlagos héten.

Az újság egyébként rendszeresen kér meg hírességeket, hogy mutassanak be hét különböző szettet, különböző alkalmakhoz illően. Ezen a héten a szupermodell, a modellként dolgozó Kaia Gerber engedte be a Vogue-nézőit a kulisszák mögé és

mutatta meg, hogy milyen ruhákat hord a legszívesebben

- foglalta össze a Bors.

A szerdai napon teljesen feketébe öltözött, hosszú nadrág és csizma mellett pedig egy Nanushka tervezésű fekete, vegán bőrből készült blézert választott, melyben remekül mutatott.

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetési stratégiájával szárnyaló Nanushka az elmúlt években az egyik legdinamikusabban fejlődő márkává vált. Kollekcióikat viszonteladókon keresztül

40 országban forgalmazzák, online értékesítéssel pedig több mint 100 országban van jelen

a Sándor Szandra által megálmodott brand.