A kétgyerekes Laura Bardsley hat év börtönt kapott, emellett egy életen át a szexuális bűnözők listáján marad, amiért érzelmileg kizsákmányolt egy kamaszfiút a saját kielégülése érdekében - írja a DailyStar.

A 26 éves nő perverz szavakkal teli üzenetekkel bombázta a sebezhető tinédzsert.

Legalább 15-ször le is feküdt vele, szállodába vitte, de előtte még összebarátkozott a szüleivel, hogy elnyerje a bizalmukat.

Mielőtt a hotelbe vitte, interneten rákeresett a "védekezés nélküli szex", és az "esemény utáni tabletta" kifejezésekre.

A zaklatás tavaly év végén kezdődött, amikor Bardsley kihasználta a fiú sebezhetőségét, és rávette, hogy személyesen találkozzanak, hogy ködődés alakuljon közöttük ki.

Elkezdett neki szexuális jellegű üzeneteket küldeni, melyet két gyerekével, és élettársával is megosztott.

A korábban ápolóként dolgozó nőa saját párkapcsolati problámáit hozta fel, hogy elnyerje a fiú szüleinek szimpátiáját, illetve sajnálatát. 

A fiú anyja elmondta, hogy fia elkezdte minden hobbija iránt elveszteni az érdeklődését, és minden szabadidejét a nőnél töltötte. Amikor véletlenül elolvasta az egyik üzenetváltást Barsley és a fia között, hívta a rendőröket, ők pedig letartóztatták az asszonyt.

Később ugyan szabadon engedték óvadékért cserébe azzal a feltétellel, hogy békén hagyja a gyereket, de ezt megszegte. Egy idő után a fiú újra járni kezdett a nőhöz és az iskolából is kimaradt. 

A nőt újra letartóztatták, de

titokban volt egy telefonja, amiről tartotta a kapcsolatot a kamasszal a rácsok mögül.

Forrás: Wikimedia Commons/Bristol Filer

A bíróság előtt azt vallotta, hogy megbánta, amit tett:

Undorodom magamtól, és utálom magam. Tönkretettem az életüket. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie"

Bernadette Baxter bíró azt mondta neki az ítélet után, hogy anyaként sokkal inkább tisztában kellett volna lennie tettének következményeivel.

Ez a 15 éves gyerek hihetetlenül sérülékeny, és naiv volt, és Basley ezt önző és manipulatív módon kihasználta a saját kényelme és elégedettsége érdekében"

- mondta a bíró, aki a nőt 6 év börtönbüntetésre ítélte.