Új-Mexikóban egy Bernalillo megyei seriff, Manuel Gonzales éppen a színpadon volt az egyik kampányeseményén - Albuquerque városának egyik polgármesterjelöltjeként -, amikor egy drónra szerelt szexjáték szakította félbe az eseményt. A jelöltet ezután meg is ütötte valaki, de a seriff jelezte, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni. 

Manuel Gonzales éppen a kérdésekre válaszolt a hallgatóság előtt polgármesteri kampányán, amikor egy drón elkezdett zúgni a színpad előtt, amelyre egy szexjáték volt szerelve. A rendezvényközpont tulajdonosa ugyan megragadta a készüléket, de ezzel egy időben a seriffet megtámadták.

A 20 éves Kaelan Ashby Dreyer meglengette az öklét a seriff irányába és zsarnoknak nevezte őt - írja a Fox News

Dreyert végül eltávolították a rendezvényről, miután megütötte Gonzales kezét. Utóbbi szerint Dreyer nem egyedül volt, és látott valakit a kerítésen túl is, aki repítette a drónt. A férfit könnyű testi sértéssel és ellenszegüléssel vádolják. 

Gonzales szerint a drónt a rivális jelölt, a hivatalban lévő demokrata polgármester, Tim Keller küldhette, akinek kampánystábja azonban tagadta, hogy bármi köze lenne hozzá.