Vádat emeltek egy texasi nő ellen, mert egy hete, miközben családjával biciklizett az utcájukban, le akarta lőni a szomszéd elszabadult kutyáját, ehelyett azonban saját ötéves kisfiát találta el.

A szomszédok elmondták, hogy a 24 éves Angela Mia Vargas, a férje, és ötéves kisfiuk az utcában biciklizte, amikor Bruno, a hat hónapos boxer kutyakölyök kiszaladt az úttestre.

Bruno tulajdonosa elmondta, a kutya azért rohant ki az utcára, mert egy pillanatra kinyitotta az ajtót, és azt hitte, hogy megérkezett a testvére, akit már nagyon vártak:

Bruno megállás nélkül ugatott, ezért azt hittem, megérkezett a bátyám. Résnyire kinyitottam az ajtót, ám ez is elég volt ahhoz, hogy Bruno kiszökjön

- mondta el a férfi.

Az elszabadult kutyát a szomszéd szólongatni kezdte, hogy menjen vissza a házba. Ekkor azonban megjelentek az utcában a szomszédok, majd

a nő pisztolyt vett elő, és három lövést adott le, mire az egész család rémült sikításban tört ki. Az egyik lövés ugyanis hason találta az ötéves gyereket. Egy másik golyó Bruno lábszárát súrolta.

A gyerek túlélte, de azóta is kórházban kezelik.

A 24 éves nő ellen életveszélyes testi sértés, és lőfegyverrel visszaélés miatt emeltek vádat - írja a CrimeOnline.