61 gyereket zaklatott szexuálisan a radikális baloldali BLM egyik vezetője

Director Tay Anderson
Vágólapra másolva!
62 személlyel szemben elkövetett szexuális jellegű bűncselekményekkel gyanúsítják a denveri iskolatanács tagját, Tay Andersont. A gyanú szerint a férfi áldozatai közül 61-en középiskolás kiskorúak lehetnek, a legfiatalabb 14 éves volt. A szexuális bűncselekmények köre a tapogatástól egészen a nemi erőszakig terjedhet ki. Anderson nem mellékesen a helyi radikális baloldali Black Lives Matter (BLM)-mozgalom és a Demokrata Párt tagja. A tavalyi, denveri BLM-megmozdulásoknak pedig ő volt a vezetője. Anderson egyébként tagadja a felhozott vádakat, de ennek ellenére mégis lemondott az iskolatanácsi tagságáról.
Vágólapra másolva!

A mindössze 23 éves Tay Anderson a coloradói Denver állami iskolatanácsának (Denver Public Schools Board of Education) a tagja, 2019 decembere óta.

Megválasztását annak köszönheti, hogy a Denvert már közel hat évtizede uraló Demokrata Párt oszlopos tagja, és a köztudottan demokrata kötődésű tanári szakszervezet jelölte őt erre a tisztségre.

Tay Anderson a demokraták radikális baloldali szárnyának (Democratic Socialists of America-DSA) a szimpatizánsa,

a Washington Post szerint pedig Colorado állam fővárosában tavaly ő volt a Black Lives Matter (BLM)-megmozdulások vezetője.

A közösségi médiában több alkalommal is megvédte a BLM-et, amikor az erőszakos randalírozásokat szervezett Amerika-szerte.

Az állami középiskolákba pedig bevitte a radikális baloldali propagandát, amire büszke volt.

Andersonnak emellett egy maradandó tevékenysége volt iskolatanácsi tagként:

„hála neki" Denver valamennyi állami középiskolájában lett gendersemleges mellékhelyiség.

A leglátványosabb kudarca pedig az volt, hogy nem tudta elérni a rendőrség kitiltását az oktatási intézményekből, noha radikális baloldaliként ez volt az egyik prioritása.

A BLM-aktivista az utóbbi időszakban azonban szexuális zaklatási botránysorozatba keveredett – közölte a Post Millennial, részben a Denver Postra hivatkozva.

A dolog azzal kezdődött, hogy idén februárban egy neve elhallgatását kérő nő megkereste a BLM denveri szervezetét azzal kapcsolatosan, hogy

Tay Anderson szexuálisan bántalmazta őt.

A nő nyilvános bocsánatkérést várt el az aktivistától, illetve javasolta neki, hogy kérje szakember segítségét.

Ezzel párhuzamosan a helyi középiskolákban szóbeszédek kezdtek terjedni arról, hogy Anderson gyermekeket molesztál.

Mivel az egyre terebélyesedő botrányt nem lehetett már eltitkolni, így március 26-án a BLM közleményt adott ki a nő által elmondottakról.

A feltételezett áldozat nagy valószínűséggel a pedofília vádja miatt javasolhatta a szakember segítségét. A nő életkora nem derült ki mind a mai napig. Anderson egyébként már kezdettől fogva tagadta a nő vádjait.

A történtek után a rendőrség elkezdett nyomozni. Elsősorban a szülők által tett feljelentésekre, vallomásokra támaszkodtak. Ezzel párhuzamosan a Denver Public Schools Board of Education belső vizsgálatot indított.

Az iskolatanács május 28-i közleményében ismerte el, hogy Tay Anderson 61 középiskolás gyermeket zaklathatott szexuálisan, a legfiatalabb áldozata pedig 14 éves volt.

Tay Anderson gyermekek körében Forrás: Twitter/Director Tay Anderson

A közlemény szerint

a szexuális bűncselekmények köre a tapogatástól egészen a nemi erőszakig terjedhet ki.

A BLM-aktivista tehát pedofil lehet, és az ismeretlen nőt is beleszámítva összesen 62 személlyel szemben követhetett el szexuális jellegű bűncselekményeket.

Anderson a történtek miatt május 31-én lemondott az iskolatanácsi tagságáról. Ennek ellenére a szexuális bűncselekmények elkövetését még mindig tagadja. A helyi hatóságok szerint az aktivista ellen nemsokára vádat emelhetnek.