Miután kedden egy hotel szemetesében megtalálták a négyéves Samuel Olson holttestét, mostohaanyját, Theresa Balboa-t bizonyítékok megsemmisítésének kísérletével vádolják. A nő múlt héten jelentette be a gyerek eltűnését, azt állítva a rendőröknek, hogy csütörtökön még látták. Amikor a holtteste előkerült, hirtelen ő is eltűnt, végül a rendőrök ugyanabban a holtelben találtak rá.

Samuel eltűnését múlt héten jelentették be a rendőrségen, ám a rendőrök gyanúja szerint már közel egy hónapja eltűnhetett. Balboa azonban azt állította, múlt hét csütörtökön még látták a gyereket.

A nyomozás során a rendőrök sokkoló felfedezést tettek:

a gyerek holttestét egy houstoni hotelszoba szemeteskukájában találták meg.

Forrás: Jasper County Sheriff's Office

Heather Morris rendőr elmondta, Balboa-t bizonyítékok megsemmisítésének kísérletével vádolják, ám a nyomozás során még további vádak is felmerülhetnek ellene.

Morris elmondta azt is, hogy

a gyerek holtteste úgy nézett ki, mintha már hosszabb ideje a szemetesben lenne. A holttest felfedezésének nakpán ráadásul Balboa eltűnését is bejelentették.

A fiú vérszerinti apja elmondta, menyasszonya hétfőn tűnt el, miközben szórólapokat tett közzé a városban Samuel eltűnéséről.

Ám végül

ugyanabban a hotelben találták meg, ahol Samuel holttestét is. A rendőrök ekkor őrizetbe vették.

A rendőrök azonban még mindig nem tudták pontosan, hogy mikor tűnt el Samuel.

"Mindössze annyit tudunk biztosan, hogy április 30-án volt utoljára iskolában"

- közölték.

Balboa azt állította, a kisfiút múlt héten adta át vérszerinti anyjának, röviddel azelőtt, hogy jelentették az eltűnését. Hozzátette, az anya ekkor egy Harris megyei rendőr kíséretében volt.

Ám az anya, Sarah Olson mindezt tagadta, azt mondta, fogalma sincs, hol van Samuel, és a volt férjével együtt mindent megtett azért, hogy a kisfiának a legjobb legyen:

Ő a mindenem, el sem tudom képzelni, mi lenne velem, ha valami baja esne. Biztos voltam benne, hogy még mindig a volt férjemnél van teljes biztonságban

- mondta a fiú eltűnésének napján.

A helyi hírek szerint Balboa-t novemberben megvádolták a gyerek bántalmazásával. Ám miután távolságtartási végzést rendeltek el vele szemben, újra találkozgatni kezdett a gyerek apjával, és a kisfiúval is.

A nyomozás folytattódik - írja a DailyStar.