Közel 4000 összetört csontmaradványt találtak a férfi mexikói házának padlója alá temetve, a rendőrök szerint a férfinak akár 20 áldozata is lehetett, akiket most próbálnak azonosítani. A 72 éves Andrés rengeteg nőt megölt, a lehető legbrutálisabb módszerekkel: az egyiknek az arcáról még a bőrt is lenyúzta, de volt, akit hentesfűrésszel aprította fel. A férfit többek között az egyik rendőr feleségének meggyilkolásával is vádolják.

Amikor az esetre fény derült,

a rendőrök átkutatták a férfi által bérelt ház egyik szobájának padlóit, majd felásták alatta a földet, ahonnan eddig több mint 377 csonttöredék került elő. A csontokból a rendőrök úgy vélik, hogy 17 különböző áldozathoz tartoznak.

A nyomozás azonban nem ért véget, a rendőrök azt tervezik, hogy a többi szoba padlóját is fölnyitják, további leletek után kutatva.

Úgy vélik, hogy a gyilkosságok több évre nyúlhatnak vissza, miután eltűnt emberek személyi igazolványait és tárgyait találták meg a lakásban. 

Forrás: Newsflash

A 72 éves férfi nemcsak lemészárolta áldozatait, de evett is a holttestekből. Legutóbbi áldozata egy rendőrparancsnok felesége volt, akit személyesen ismert, és végül ez vezetett a letartóztatásához.

 Andrés a gyilkosság után

közölte a rendőrrel, hogy elkísérte a nőt egy bevásárló útra, melynek során eltűnt. Amikor azonban a férfi aznap nem ment haza, a rendőr gyanakodni kezdtek rá.

A rendőr ezután megnézte egy megfigyelő kamera felvételét, melyen tisztán látszott, hogy felesége elment abba az utcába, ahol Andrés élt, ám többé már nem lépett ki onnan.

A rendőr házkutatást tartott a férfi lakásán, ahol sokkoló felfedezést tett:

egy asztalon találta felesége frissen feldarabolt holttestét, kilenc másik nő maradványaival együtt.

Andrés ekkor további öt gyilkosságot bevallott, aminek eredményeképpen a rendőrök őrizetbe vették.

A férfi a múlt hónapban állt először bíróság elé, és bevallotta, hogy az elmúlt 20 évben több nőt is meggyilkolt.

"Amit most elmondok, az a színtiszta igazság. Egyikük annyira kívánatos és csinos volt, hogy elevenen megnyúztam, még a bőrt is lehámoztam az arcáról. A férje itt ül köztünk"

- közölte a férfi a kihallgatásán.

Egyesek attól tartanak, hogy a férfinak akár 30 áldozata is lehetett.

Andrésnak most egy 34 éves nőnek a meggyilkolása miatt újra bíróság elé kell állnia. A nőt május 14-én egy hentesfűrésszel, és késekkel darabolhatta fel

- írja meg a DailyStar.