Egy chicagói buszsofőr a koronavírus-járvány okozta stressz enyhítésére keresett módszert. Végül megtalálta a számára ideálisat. Minden egyes nap beleugrott a Michigan-tóba, szombaton volt a 365. ugrása - írja az AP News.

Dan O'Conor elmondta, hogy a város északi részén lévő Montrose kikötőnél kezdett ugrani tavaly, hogy enyhítse a stresszt.

Ebben az évben volt pandémia, tüntetés és választás is. Szóval lejöttem ide, és kizártam minden zajt, teljes lehettem a tóban, néhány pillanatra megtaláltam a zent- mondta a három gyerekes apuka.

Télen amikor nagy hideg volt, és befagyott a tó, egy léket vágott a tóba, épp csak akkorát, hogy bele tudjon ugorni. Egy ilyen ugrás után otthon akár 20 vágást és karcolást is megszámolt a testén.

Máskor elég volt csak egy ösvényt taposni a hóba a tóhoz, hogy a jéghideg vízbe vesse magát.

Amikor először megosztotta az egyik ugrásáról egy videót, akkor nagyon sok pozitív visszajelzést kapott. Az emberek azt írták, hogy ez a videó teszi teljessé a napjukat, jó látni az ilyet.

A szombati volt ennek a teljes évig tartó ugrássorozatnak a csúcsa. Csak megszerettem volna ünnepelni, hogy már 365 napja ugrom - mondta O'Conor.