Óvodás gyerekeket erőszakolt meg egy 29 éves francia pedofil

pedofil
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Csütörtökön kezdődött annak a francia pedofil férfinak a bírósági tárgyalása, aki egy kisváros kulturális központjának a munkatársaként 14 gyermeket erőszakolt meg, illetve zaklatott szexuálisan, 2015 szeptembere és 2017 márciusa között. A pedofil legfiatalabb áldozata alig 4 éves volt. 
Vágólapra másolva!

A 29 éves pedofil férfit az egyik bántalmazott kisgyermek beszámolója alapján tartóztatták le a Pas-de-Calais megyében lévő Outreau településen – közölte a France Blue hírportál.

Az 5 éves kisfiú egy vasárnapi családi reggeli közben mesélte el a vele történteket az édesanyjának, aki azonnal feljelentést tett a rendőrségen.

A letartóztatott pedofil a rendőrségen beismerte öt gyermek bántalmazását. A nyomozás során azonban kiderült, hogy

összesen 12 kisfiút és 2 kislányt találtak, akiket a pedofil a kulturális központban zajló munkája során megerőszakolt. A legidősebb gyermek 7 éves volt, a legfiatalabb csak 4.

A bíróság a gyermekeket nem idézi be tanúnak, a nyomozati anyagban elegendő bizonyíték gyűlt össze a pedofil férfi elítéléséhez. A június 17-én megkezdődött bírósági tárgyalás előreláthatólag július 2-ig tart, amelynek keretén belül pedofil tartalmú internetes pornóoldalak látogatásáért is elítélhetik majd a férfit.