A 32 éves Alex Moreno múlt péntek este úgy gázolt el járművével egy háromfős csoportot, hogy közben orális szexben volt része. Az áldozatok kültéri asztaloknál ültek San Joséban, a baleset eredményeképpen egy nő meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

A férfit halálos közúti baleset okozásával és befolyásoltság alatt történő vezetéssel vádolják. Egyelőre marad börtönben, az nem világos, hogy van-e ügyvédje - írja a Fox News. 

Morenót megkérték, hogy hagyja el az Agave Sports Bar and Grill-t ittas állapota miatt, de állítólag kokaint is fogyatszott, és megpróbálta egy nő felsőjét eltávolítani. 

Szemtanúk szerint Moreno és egy 24 éves nő a parkolóhoz sétáltak, beszálltak a férfi munkához használt kisteherautójába. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy elkezdte orálisan kielégíteni a férfit és nem vette észre, hogy a jármű elindult. 

Alex MorenoForrás: San Jose Police Department

Az autó nagyjából 70 km/órás sebességgel mehetett hátrafelé a parkolóban, amikor elgázolta az embereket, akik kinti asztaloknál ültek, az étterem oldalához szorítva őket. 

A 35 éves Diana Prieto-Chacon a kórházban halt meg. A nővel lévő két férfi várhatóan túléli a baleset, de súlyos lábsérülést szenvedtek.