Orális szex közben, bedrogozva gázolt halálra egy férfi egy nőt az Államokban

Alex Moreno, 32, of San Jose was charged Wednesday with gross vehicular manslaughter and driving under the influence causing injury in the crash Friday night.
Vágólapra másolva!
A 32 éves Alex Moreno múlt péntek este úgy gázolt el járművével egy háromfős csoportot, hogy közben orális szexben volt része. Az áldozatok kültéri asztaloknál ültek San Joséban, a baleset eredményeképpen egy nő meghalt, ketten súlyosan megsérültek.
Vágólapra másolva!

A férfit halálos közúti baleset okozásával és befolyásoltság alatt történő vezetéssel vádolják. Egyelőre marad börtönben, az nem világos, hogy van-e ügyvédje - írja a Fox News.

Morenót megkérték, hogy hagyja el az Agave Sports Bar and Grill-t ittas állapota miatt, de állítólag kokaint is fogyatszott, és megpróbálta egy nő felsőjét eltávolítani.

Szemtanúk szerint Moreno és egy 24 éves nő a parkolóhoz sétáltak, beszálltak a férfi munkához használt kisteherautójába. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy elkezdte orálisan kielégíteni a férfit és nem vette észre, hogy a jármű elindult.

Alex Moreno Forrás: San Jose Police Department

Az autó nagyjából 70 km/órás sebességgel mehetett hátrafelé a parkolóban, amikor elgázolta az embereket, akik kinti asztaloknál ültek, az étterem oldalához szorítva őket.

A 35 éves Diana Prieto-Chacon a kórházban halt meg. A nővel lévő két férfi várhatóan túléli a baleset, de súlyos lábsérülést szenvedtek.