Iszonyatos csalódás a franciák kudarca a Le Figaro szerint, saját szurkolóik Benzemán gúnyolódnak

Vágólapra másolva!
Iszonyatos csalódásról ír főcímében a vezető francia napilap, a Le Figaro. A francia közszolgálati televízió pedig - ez a szokásuk - csak a saját játékosaikat osztályozta válogatott meccsen, szánalmasan rossz jeggyel tüntették ki a Sallaival szemben állandóan alulmaradó Bayern München-hátvédet, Pavard-t és a hat év után a francia válogatottba visszaengedett Benzemát.
Vágólapra másolva!

Pavard 3,5-öt kapott (tízes a legjobb), Rabiot és Benzema pedig négyest. Különösen Benzema érdekes, a L'Équipe sportnapilapban a hozzászólók az értetlenül visszavett játékoson gúnyolódnak. "Benzema nélkül világbajnokok lettünk, Benzemával kiesünk".

Mint ismert, Benzemát azért zárták ki hat évvel ezelőtt a válogatottból, mert saját játékostársát megzsarolta egy szexvideóval. Korábban mindent megúszott: kiderült, szalafista (szélsőséges muszlim) mecsetet támogatott Lyonban, a péniszéről küldött fotókat egy kiskorú lánynak és a francia himnusz alatt pedig kiköpött. Ezt elnézték neki, legutóbbi botrányát nem - pontosabban mostanáig. Mert visszaválogatták.