Kilenc gyerek halt meg egy balesetben Alabamában, amikor az őket szállító kisbusz egy teherautóval ütközött össze. A busz nehéz sorsú fiatalokat szállított egy ifjúsági farmra.

Tíz ember, köztük kilenc gyerek halt meg, amikor egy kisbusz összeütközött egy teherautóval az alabamai Butler megyében a hétvégén  - írja a Ripost az ABC News beszámolója alapján. A balesetben összesen 17 jármű volt érintett.

A busz nehéz sorsú, elhanyagolt és bántalmazott gyermekeket szállított egy ifjúsági farmra, a balesetben meghalt gyerekek négy és 17 év között voltak. A buszban az egyetlen túlélő a sofőr, Candice Guiley, aki két elhunyt gyermek édesanyja is.

Egy szemtanú a balesetről azt mondta, hogy bár nem voltak viharfelhők az égen és nem is esett, de a tragédia idején nagyon vizes volt az út. Emiatt veszíthette el uralmát a hatalmas teherautó felett a sofőrje.

A szakértők szerint aznap a Claudette nevű trópusi vihar esőt és erős szelet hozott abba a régióba, de az nem tisztázott, pontosan mikor haladhatott át az autópályán.