Németországban és Svájcban dolgoztatott prostituáltakat egy szolnoki pár, még a WC-jük is aranyszínű volt - videó

A mellékhelyiségen sem spóroltak a szolnoki lakásban
Vágólapra másolva!
A rendőrség eljárást folytat a szolnoki Sz. Attila és élettársa, L. Ramóna ellen, mert a gyanú szerint több éven keresztül magyar nőket külföldön prostitúcióra kényszerítettek, bántalmaztak, keresetüket pedig elvették tőlük.
Vágólapra másolva!

Sz. Attila szinte minden esetben álnéven ismerkedett meg későbbi áldozataival, akikkel rövid ismeretséget követően érzelmi kapcsolatot létesített. Volt olyan eset, amikor egyiküket meg is erőszakolta. Később – arra hivatkozva, hogy vállalkozása anyagi gondokkal küzd – a nőket erőszakkal vagy megtévesztéssel prostitúcióra kényszerítette. A sértetteknek Németországba vagy Svájcba kellett utazniuk, ahol egy magyar nő fogadta őket, aki szintén kényszer hatására betanította őket. A kiszolgáltatott helyzetben lévő nők által megkeresett és átutalt pénzt Sz. Attila élettársa, L. Ramóna vette fel.

A páros az évek alatt közel 21 millió forintot zsákmányolt a szexuális üzletből.

A mellékhelyiségen sem spóroltak a szolnoki lakásban Forrás: police.hu

A rendőrség 2021. június 17-én reggel Szolnokon elfogta a két elkövetőt. A lakásukban tartott kutatás során a rendőrök bizonyítékokat foglaltak le, vagyonvisszaszerzés keretében zár alá vettek egymillió forint készpénzt, a nagy értékű gépkocsijukat és a szolnoki ingatlant.

Sz. Attilát és L. Ramónát a rendőrök emberkereskedelem, illetve pénzmosás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.