Magyarország nemzeti színekkel üzen a gyermekek megvédésére

Vágólapra másolva!
Az elmúlt években soha nem látott nyomulásba kezdett a német meleglobbi és a pedofilok iránti érzékenyítés. Korábban Angela Merkelt is gyakorlatilag szétszedték, mert nemmel voksolt az azonos neműek házasságára. Éppen ezért várható volt, hogy Németországban hatalmas támadás indul Magyarország ellen, mert hazánk a gyermekek védelme érdekében az európai átlaghoz képest sokkal szigorúbb szabályokat fogadott el. A szerda esti müncheni mérkőzés előtt egyértelmű provokáció volt a stadion tervezett szivárványszínű kivilágítása. Az egész akció álszentsége pedig akkor lepleződött le, amikor az UEFA nem engedélyezte azt. Ezt követően még dühödtebb támadásba lendült a német meleglobbi.
Vágólapra másolva!

Miközben Magyarországon a szerda esti német-magyar mérkőzés alatt stadionjaink jelentős része nemzeti színekkel lesz kivilágítva, addig Németországban a stadionok szivárványszínben fognak pompázni. Nem is lehetne ennél jelképesebben kifejezni azt, hogy miben is különbözik napjainkban leginkább hazánk a németekétől. Elsőre teljesen érthetetlen, hogy miért nem tetszik a német politikusoknak a múlt héten elfogadott pedofilellenes törvény, azonban ha az elmúlt évek fejleményeit jobban megnézzük, akkor hamar világos lesz, hogy mi is a baja a német politikának a gyermekeket védő szabályozásnak.

Nyugat-Európában évtizedek óta zajlik a pedofilok iránti „érzékenyítés”, a pedofília relativizálása, a bűn bagatellizálása.

Csakúgy, mint más, korábban nem elfogadottnak tekintett szexuális irányultságok esetén, itt is elkezdték a pedofilokat egyféle „áldozatként bemutatni, akik maguk is szenvednek vágyaiktól, és akik nem büntetést érdemelnek, hanem segítségre van szükségük, hiszen szexuális irányultságuk „csak egy a sok közül”.

Természetesen a magyarországi baloldali propagandasajtóban, a Magyar Narancsban, a már megszűnt Népszabadságban, vagy a HVG-ben is számtalan cikk jelent meg, amely igyekezett bemutatni, hogy "a pedofil is ember".

A magyar törvényi szabályozás azon része is kiverte a biztosítékot a német ballib körökben, ami arról szól, hogy egyrészt a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményeket még inkább szigorítja, másrészt pedig a kiskorúak számára rendelkezésre álló információs források kapcsán korlátozza a genderpropagandát és a homoszexualitás népszerűsítését. A totális német ellentámadás már a múlt héten megkezdődött.

Nemzeti színűre festett stadionokkal üzenjük, hogy nem kérünk a pedofilok védelmezéséből sem Forrás: Origo

A támadás része volt, hogy minden hullámhosszon azt kezdték követelni, hogy a német-magyar mérkőzés alatt fessék szivárványszínűre az Allianz Arénát.

Miután pedig az UEFA úgy döntött, hogy ez nem lehetséges, akkor még agresszívebb gyalázkodásba kezdtek a magukat a „tolerancia bajnokaként” feltüntető erők. Ez pedig az egész akció álszentségét is jól bemutatta.

Jó példa erre, hogy Dieter Reiter, München polgármestere szégyenteljesnek nevezte az UEFA döntését, pedig a szervezet csak a rendelkezésére álló szabályok alapján döntött. Világos, a meleglobbi számára semmilyen törvényi szabályozás nem fontos, ha a saját ideológiájuk terjesztéséről és másokra erőltetéséről van szó.

Szó sincs itt arról, hogy mások elfogadása lenne a fontos számukra.

Ha így lenne, akkor azt is el kéne fogadniuk, hogy a magyar Országgyűlés közel négyötödös többséggel fogadta el a gyermekek védelméről szóló passzusokat.

A mostani történések megértéséhez fontos adalék, hogy Michael Roth német államminiszter vállaltan homoszexuális. Roth 2017-ben közös előadást is tartott Soros Györggyel. A mostani támadássorozatnak egyik oka az lehet, hogy a magyar kormány ellenáll a genderlobbinak és az LMBTQ-ideológiának, a magyar alkotmány kimondja, hogy a család egy férfi és egy nő kapcsolatán alapul. Michael Roth nyíltan vállalja homoszexualitását. 2012 óta hivatalos kapcsolatban él partnerével, Michael Kloeppnerrel, gyakran fotózkodnak nyilvánosan, ezzel az azonos neműek párkapcsolatát propagálva.

2018-ban részt vett a belgrádi melegfelvonulás záróeseményén, ahol azt kifogásolta, hogy az uniós tagállamok felében továbbra sem legális az azonos neműek házassága (Németországban 2017. október óta házasodhatnak az azonos neműek, előtte bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíthettek. Meg kell jegyezni, hogy az azonos neműek házasságát lehetővé tevő törvény szavazásán Angela Merkel kancellár nemmel voksolt).

Jól látszik, hogy a müncheni eset kapcsán egy tervszerű provokációról van szó.

A roppant erős német meleglobbinak nem tetszik, hogy Magyarországon alaptörvényi szinten van kimondva, hogy egy családnak nőből és férfiból kell állnia, valamint hogy a gyermekek védelme jóval erősebb jogszabályi védelmet kapott, mint korábban. Ezek a fejlemények pontosan szembemennek azon nyugat-európai tendenciákkal, miszerint nem léteznek pontos határok a nemek között, és a pedofília is egyre inkább legális lesz. Elég csak arra emlékeztetni, hogy micsoda támadások érték a magyar jobboldali újságírókat, akik többször is részletesen bemutatták Daniel Cohn-Bendit pedofilügyeit.

Na, pontosan ez ellen lép fel az új magyar szabályozás, és próbál gátat szabni az egyre inkább elharapódzó abnormalitásnak. Szerda este a nemzeti színű stadionokkal üzenünk.