30 métert zuhant az autójával egy nő egy sziklafalról Anglia déli részén. A sofőr ki tudott szállni a terepjáróból, de ezután újabb 15 métert zuhant. A nő túlélte a balesetet.

Elvesztette az irányítást az autója felett, átszakította az út menti kerítést és mintegy 30 métert zuhant egy nő az autójával egy sziklafalról a dél-nyugat angliai Torquay közelében lévő strandnál - írja a Daily Star.

A nő fekete terepjárója letarolta a sziklafal oldalában lévő fás-bokros területet, majd az oldalára borulva állt meg a fák között. A sofőr ezután kiszállt a járműből, majd újabb mintegy 15 métert a zuhant a tengerparton sorakozó kabinok mögötti területre.

A cikk szerint a strandólok vették észre, hogy a nő segítségért kiabál a sziklafalról, ők értesítették a  hatóságokat. A nőt a mentők a helyszínen ellátták, majd a közeli kórházba szállították. A hatóságok a mentés idejére lezárták a közeli utakat, és átvizsgálták a sziklafalat, de nem találtak több sérültet. Az autóját daruval távolították el a fák közül.